top of page

UŞAK ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ VE MAĞAZALAR


Uşak'ta üç adet AVM mevcuttur. Bunlar, Festiva AVM, Özdilek AVM ve Karun AVM'dir. Aşağıda bu AVM'lerin yerleri, içindeki mağazalar, yeme-içme yerleri ve etkinlik alanları listelenmiştir.


UŞAK FESTİVA AVM


Uşak Festiva Avm, açık hava konseptli yapısıyla tam olarak bir sosyal yaşam alanıdır. Avm bir eğlence ve yaşam merkezi olarak hizmet vermektedir. Ayrıca içinde mağazalar ve yeme içme yerlerine ek olarak go kart pisti de bulunuyor. Festiva Uşak, şehir merkezinin İzmirAnkara karayolu üzerinde, Sarayaltı Mahallesindedir. Avm içinde otopark alanı mevcuttur.


Mağazalar:

Altınyıldız Classics

Armağan Oyuncak

Breeze Giyim

Colin's

Collezione

D&R

Dagi

Flo

Esse

Gratis

Koton

LC Waikiki

Mavi

Penti

Pierre Cardin

Rossmann

Schafer

Tekzen

Watsons

inStreet

Karaca

Boyner


Yeme İçme Yerleri:

Burger King

Bursa Kebap Evi

Kebap King

Diyarı Konya

Panino Pizza

Kahve Diyarı


UŞAK KARUN AVM


Uşak'ın ilk alışveriş merkezidir. 2003 yılında açılmıştır. İsmini Karun Hazinelerinden almıştır. Kemalöz mahallesinde bulunan Karun Alışveriş Merkezi Uşak’ta şehir merkezine en yakın AVM'dir. Karun AVM, kısa zamanda bölgesinde merkezi bir alışveriş ve buluşma noktası olmuştur.


Mağazalar:

Koton

Lcw

English Home

Madame Coco

Mavi

Watsons

Penti

Armağan Oyuncak

Teknosa

Bowling


Yeme-İçme Yerleri:

Burger King

Popeyes

Köfteci Ramiz

Terra Pizza

Tavuk Dünyası

Starbucks

Waffle&Kumpi


UŞAK ÖZDİLEK AVM


Uşak Özdilek avm tek katlı geniş alana yayılmış bir yapıdadır. Alışveriş merkezinin kendine ait otoparkı mevcuttur. Avm, Fevzi Çakmak mahallesindedir. Uşak Özdilek avm bünyesindeki sinema salonlarıyla diğerlerinden ayrılmaktadır Avm içerisinde; sinemalar, lokanta, market, mağazalar ve çocuk oyun alanı ayrı bölümlerde bulunmaktadır.


Mağazalar:

U.S.Polo Assn.

Defacto

Koton

Mavi

Avva

Pierre cardin

Özdilek Tekstil

Flo

First Company

Adidas

Nike

Jack Jones

The North Face

Under Armour

Vans

Lumberjack

Skechers

Lufian

Colombia

Stanley

Guess

Game Factory Çocuk Salonu

Cinetime Sinemalar


Yeme-İçme Yerleri:

Kafe Safahat

Safahat Lokantası


Uşak Taksi servisi olarak; alışveriş merkezlerinin; ulaşımı, lokasyonu, uzaklık ve mesafeleri ile ilgili bilgileri bizi arayarak öğrenebilirsiniz. Ulaşımda size hizmet vermeye hazırız. Sizlere Uşak'taki gezilerinizde memnuniyetle yardımcı olmaya hazırız. Uşak avm taksi, uşak festiva taksi, uşak özdilek taksi, uşak karun avm taksi, uşak migros taksi, taksi avm uşak. Sizlere keyifli gezmeler ve alışverişler dileriz.




bottom of page