top of page

UŞAK EĞLENCE HAYATI VE GECE KULÜPLERİ

Uşak geceleri eğlence mekanlarıyla oldukça hareketlidir. Uşak gece hayatı birçok farklı kesimden insanın eğlendiği, partiler ve etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır. Uşak Üniversitesi öğrencileri, dışarıdan gelen yerli turistler ve Uşak'ın yerlileri ile Uşak'taki gece kulüpleri ve eğlence mekanları gece hayatını olumlu etkilemektedir. Uşak'ta birçok bar, gece kulübü, gazino ve alkollü eğlence mekanı bulunmaktadır. Hatta şehir, çevre ilçelerden de eğlence turizmi misafirlerini ağırlamaktadır.


Sizlere Uşak'taki eğlence mekanlarını listeledik. Mekanların hemen hepsi şehir merkezinin dışındadır. Uşak Merkez'e yakın konumdadır. Çalışma saatleri ortalama 21:00 ile 04:00 arasındadır. Yoğunluk 00:00 ile 03:00 saatleri arasında yüksek olmaktadır


Uşak Hayal Kahvesi

Uşak White House Performance (Beyaz Bar)

Uşak Ahenk Club&Pub

Uşak Tren Club

Uşak Paşa Performance Hall

Uşak Varill Underground


Uşak Kapris Gazinosu

Uşak Zirve Night Club

Uşak Küçük Ağa Uşak Vegas Gazino

Uşak Moskova Night Club

Uşak King Night Club

Uşak Altın Kadeh Bar&Restaurant

Uşak Karizma Gazinosu

Uşak Ege Bar Lounge

Uşak Areena Night Club

Uşak Şamata Night Club

Uşak Reina (Reyna) Gazino

Uşak Pırlanta Gazinosu

Uşak Dostlar Night Club

Uşak Bozkuş Kent Gazinosu

Uşak Bozkuş Güvercin Gazinosu

Uşak Kılcan Boğaziçi Club

Uşak Omurca Dikmen Gazinosu

Uşak Sivaslı Big Boss Gazinosu


Bazı işletmeler, randevulu giriş uygulaması yapmaktadır. Gitmeden önce işletmelerden bilgi alabilirsiniz. Bu işletmelerin lokasyonları, ulaşım koşulları, ortalama ücretler ve başka sorularınız için bizi arayabilirsiniz. Sizlere ulaşım konusunda her türlü desteği sunmaya hazırız. Can ve mal güvenliğiniz için alkollü araç kullanmayınız. Uşak Taksi ile gitmek istediğiniz eğlence mekanına sizi götürüp, dönmek istediğiniz anda da derhal geri alıyoruz. Uşak Taksi servisi olarak size iyi eğlenceler dileriz.



bottom of page